VR-Base Group

Van Diesel

Van boekenreeks tot virtual reality game

Omschrijving

Het project begon als een boekvoorstelling in VR waarbij het universum van de boekenreeks: De VanDiesel Company werd vertaald naar een VR-concept. Van alle hoofdkarakters van de boekenreeks ontwierp VR Base 3D-modellen, in samenspraak met de auteur(s).

Met gespecialiseerde 3D-software zoals Blender, CC3, Substance Painter en Maya, gaven we de personages een nieuw virtueel leven. We ontwikkelden deze 3D-modellen om te functioneren in de game engine Unity 3D. Daarnaast werd er ook een speciale 3D-Omgeving gecreëerd, geïnspireerd door de boekenreeks. De scène werd opgebouwd met unieke objecten, animaties, verhaallijnen en logica die naadloos aansluiten bij het verhaal van de boeken. De training die we normaal geven aan onze spelers om te wennen aan de Striker (het wapen) en alle spelelementen werd ingesproken door de auteurs en is beschikbaar in 3 talen.

Het geheel werd tenslotte geïntegreerd in onze bestaande software om na de boekvoorstelling ook de training virtueel te houden. De promotie van de VanDiesel Company boekenreeks is op deze manier helemaal future proof en klaar voor nog een schitterend vervolg!

Projectfoto's
Klant
VR Base